Intr-un proces de partaj judiciar ,judecatoria a pronuntat o incheiere , stabilit numele mostenitorilor si bunurile care vor fi impartite si a dispus o expertiza , una în specialitatea agricolă şi una în specialitatea construcţii) pentru identificarea imobilelor, evaluarea acestora şi formarea loturilor. Rapoartele de expertiză vor indica dacă bunurile pot fi comod partajabile în natură şi în ce mod anume precum şi propuneri privind atribuirea loturilor către copartajanţi. Cu drept de cale de atac o dată cu fondul.
Am urmatoarea intrebare : eu am doua prenume,pe care le-am scris in intimpinare,am atasat si copie act identitate.
Instanta in aceasta incheiere nu a scris decit un singur prenume.E vreo problema? Ce pot face? Totusi eu cu decizia instantei voi intabula terenul si nu corespund datele din buletin cu decizia. Nu trebuia sa mentioneze exact cum ma cheama ? Astept va rog urgent raspunsul vostru. O zi buna tuturor!
Nu este nici o problema
Totusi,la urmatorul termen de judecata,solicitati instantei de judecata sa aiba in vedere ca in incheierile de sedinta sa consemneze complet numele si prenumele dvs