avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incheiere instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incheiere instanta

Intr-un proces de partaj judiciar ,judecatoria a pronuntat o incheiere , stabilit numele mostenitorilor si bunurile care vor fi impartite si a dispus o expertiza , una în specialitatea agricolă şi una în specialitatea construcţii) pentru identificarea imobilelor, evaluarea acestora şi formarea loturilor. Rapoartele de expertiză vor indica dacă bunurile pot fi comod partajabile în natură şi în ce mod anume precum şi propuneri privind atribuirea loturilor către copartajanţi. Cu drept de cale de atac o dată cu fondul.
Am urmatoarea intrebare : eu am doua prenume,pe care le-am scris in intimpinare,am atasat si copie act identitate.
Instanta in aceasta incheiere nu a scris decit un singur prenume.E vreo problema? Ce pot face? Totusi eu cu decizia instantei voi intabula terenul si nu corespund datele din buletin cu decizia. Nu trebuia sa mentioneze exact cum ma cheama ? Astept va rog urgent raspunsul vostru. O zi buna tuturor!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:10, 2 Mai 2015
Nu este nici o problema
Totusi,la urmatorul termen de judecata,solicitati instantei de judecata sa aiba in vedere ca in incheierile de sedinta sa consemneze complet numele si prenumele dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege reglementeaza iesirea din indiviziune? ovi961 ovi961 BUNA ! AS DORI UN RASPUNS LA O INTREBARE: CE LEGE REGLEMENTEAZA IESIREA DIN INDIVIZIUNE? VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSURILE DUMNEAVOASTRA! O ZI MINUNATA IN ... (vezi toată discuția)
Unul dintre moștenitori vrea să cumpere părțile celorlalți doi, dar aceștia cer mai mult decât le-ar reveni conform expertizei. ce poate decide instanța în acest caz? vlad69 vlad69 In urma succesiunii dupa ambii parinti, a rezultat o casa de locuit si un teren, la 3 mostenitori.Doi mostenitori au acceptat sa vanda partea lor celui de-al ... (vezi toată discuția)
Exepertiza evaluare bunuri comune? raluca32 raluca32 Se face numai daca una dintre parti cere acest lucru? nu mai inteleg absolut nimic instanta ieri a dat pronuntare in incheiere la procesul meu de partaj fara ... (vezi toată discuția)