avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani

BUNA ,o cunostinta de a mea,a imprumutat o suma mare de bani unui prieten de familie,fara martori,fara acte la mana,fara notar,ce ar fi de facut sa si recupereze banii,incazul angajarii unui avocat ,care ar fi taxa?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:27, 3 Mai 2015
Initial sa incerce solutionare amiabila
Ulterior sa notifice "prietenul"cu obligatia achitarii imprumutului,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Poate sa incerce si apelarea la mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut cu chitanta de mana MelaP MelaP Buna ziua, am imprumutat cu o suma destul de mare , un asa-zis prieten. N-am reusit sa-mi recuperez nici un ban din cei imprumutati. Am facut o chitanta de ... (vezi toată discuția)
Cum recupereaza o persoana fizica un imprumut de la persoana juridica? beegees beegees Buna ziua In urma cu 2 luni am imprumutat o persoana juridica cu o suma de bani, cu contract de imprumut fara dobanda, dar cu clauza de penalitati daca nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati dikutzz007 dikutzz007 buna seara, solicit o indrumare din partea dumneavoastra,am imprumutat pe un amic cu 200 de euro,trebuia sa ii inapoieze dupa 2 luni,in aprilie se fac 2 ... (vezi toată discuția)