avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Profesoara terorizeaza elevii de clasa intai
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Profesoara terorizeaza elevii de clasa intai

Copilul meu e in clasa intai la o scoala din Piatra Neamt. Inca de anul trecut parintii colegilor ei se plang la invatatoare ca profesoara de engleza ii terorizeaza, tipa la ei, ii jigneste, le pune porecle, ii umileste in fata clasei. A venit anul asta si "randul" copilului meu. Le-a scris pe tabla propozitii in romana si ei trebuiau sa le traduca pe caiet in engleza. Ea a gresit cateva cuvinte, le-a scris cum se pronunta. I-a luat caietul, l-a aratat copiilor si a ras de ea, i-a spus ca nu are nici o sansa si ca inventeaza cuvinte. Discutand cu alti parinti am aflat ca dupa ce a lovit copiii a avut multe reclamatii la Inspectorat, unde are cunostinte, si n-au rezolvat nimic. In clasa unde invata copilul meu sunt parinti care accepta orice din partea profesorilor, deci doar 2-3 m-ar sustine. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: okawagt , utilizator 10:26, 5 Mai 2015
Daca la inspectorat au fost trimise sesizari si nu s-au luat masuri trimiteti o sesizare la ministerul invatamantului.
Buna ziua,


Dati copilului un aparat care sa inregistreze macar audio orele de engleza. Il poate avea in geanta, puteti veni in pauza dinaintea orei respective si instala aparatul in geanta sau in banca si il puteti recupera dupa ora. De preferat aparat cu banda magnetica pentru a fi acceptat ca proba (reportofon), dar merge si un simplu telefon. Odata ce aveti inregistrarea, si inregistrarea este incriminanta ( inregistrati mai multe ore daca intr-una singura nu si-a dat arama pe fata) duceti-va ulterior la profesoara si explicati-i ca aveti probe pentru plangere la inspectorat si eventual penal daca v-a lovit copilul. S-ar putea sa-si schimbe "metodele pedagogice", macar cu clasa copilului dvs. Inregistrati si momentul in care ii aduceti la cunostinta ca aveti inregistrari, ca sa aveti si reactia ei live "in arhiva". Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la scoala dupa o carte care nu e avizata de minister? ziarediverse ziarediverse E legal sa fi obligat sa inveti la scoala o limba straina ( franceza , engleza , germana ) dupa o carte care nu e avizata de minister , fara vreo traducere ... (vezi toată discuția)
invatatoare nyuszlinda nyuszlinda Bună ziua, Este legal și poate fi folosit înregistrarea de la scoala copilului meu în care se aude cum invatatoarea o marginalizeaza și bate joc de ea ... (vezi toată discuția)
Abuzul profesorilor/instructorilor stefi15 stefi15 Fetita mea de 6 ani, prescolar, la dorinta ei, am inscris-o la un sport. Intamplarea a facut sa ajungem la o profesoara renumita pentru rezultatele obtinute ... (vezi toată discuția)