avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... rugaminte
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

rugaminte

Buna ziua,in vederea completarii dosarului ptr.pensionare,am mare nevoie sa gasesc ARHIVA SC.ROMARCO srl,str.George Manu nr.33(fosta Locotenent Lemnea).In prezent este radiata.
Cel mai recent răspuns: Mac62 , utilizator 16:31, 31 Octombrie 2022
Intrebati la Directia Arhivelor Mun. Bucuresti:

Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro
Program Relaţii cu publicul: Luni-Miercuri, Vineri: 8.30-16.30, Joi: 8.30-18.30 (pauză 12.30-13.00)
Buna ziua,
Tot cautand informatii pe net despre firma Romarco SRL, si arhiva lor am gasit acest subiect. Puteti sa imi spuneti va rog daca ati gasit arhiva, sa ma indreptati si pe mine catre ea. Am nevoie la dosarul de pensionare, confirmare grupa de munca. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivare ștate salarii gica_ungureanu gica_ungureanu Există vreo lege care să oblige o societate să arhiveze ștatele da salarii?. Cum poți găsi arhiva unei intreprinderi desființată (ori privatizată) ... (vezi toată discuția)
Lnformatie arhiva slava slava Am nevoie de adeverinta vechime de la fosta Fabrica de Calculatoare Electronice Str. Ing.George Constantinescu,sect 2.Nu reusesc sa gasesc arhiva.Daca ma ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva? Busuioc123 Busuioc123 In ani 1976-1979 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)