avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... lnformatie arhiva
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

lnformatie arhiva

Am nevoie de adeverinta vechime de la fosta Fabrica de Calculatoare Electronice Str. Ing.George Constantinescu,sect 2.Nu reusesc sa gasesc arhiva.Daca ma puteti ajuta!
Multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 25 Iunie 2015
Intrebati la Directia Municipala Bucuresti a Arhivelor Nationale.

Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71
E-mail: smban@arhivelenationale.ro
Program Relaţii cu publicul: Luni-Miercuri, Vineri: 8.30-16.30, Joi: 8.30-18.30 (pauză 12.30-13.00)
Nu mai mergeti la Arhivele Nationale Directia Bucuresti, intrucat nu le gasiti acolo.

Arhiva fostei intreprinderi este preluata de catre o societate din mun. Braila - informatie aflata astazi de la ITM Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte eoff eoff Buna ziua,in vederea completarii dosarului ptr.pensionare,am mare nevoie sa gasesc ARHIVA SC.ROMARCO srl,str.George Manu nr.33(fosta Locotenent Lemnea).In ... (vezi toată discuția)
Arhivare ștate salarii gica_ungureanu gica_ungureanu Există vreo lege care să oblige o societate să arhiveze ștatele da salarii?. Cum poți găsi arhiva unei intreprinderi desființată (ori privatizată) ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva? Busuioc123 Busuioc123 In ani 1976-1979 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)