avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rezolutie Motivata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Rezolutie Motivata

Am o situatie conflictuala cu niste apicultori care au instalat stupii pe directia de zbor a stupinei mele , la culesul de la o cultura de rapita , incalcind cu rea vointa si intentie vadita de furt, Legea 383/2013 art.13/alin.4.
Prin aceasta mi-au produs un prejudiciu major, prin nerealizarea productiei de miere si depopularea familiilor de albine.
Instiintarea prezentei mele a fost facuta prin placa de avertizare si prin viu grai.
Atentionarea care a fost facuta conform legii apiculturii a fost desconsiderata, mi-a fost smulsa placa cu protap si aruncata in padure, fapt ce ma determinat sa incep , in viitor, un proces penal. Ce ma sfatuiti si daca trebuie sa chem politia sa faca o rezolutie motivata pentru ca nu am decit un martor si nu stiu daca va veni la proces ?
Ultima modificare: Duminică, 3 Mai 2015
malinicigheorghe, utilizator

Alte discuții în legătură

Albine la bloc fotbalistul fotbalistul Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti de cativa anisori iar un vecin de-al meu si-a pus de cateva zile un stup, in afara balconului. Imi intra in casa aceste ... (vezi toată discuția)
Albinele marceloblj marceloblj vecinul meu are 40 de stupi la o distanta de 6 m de casa mea ,sint alergic ,ma intapat o albina si am stat 2 zile in spital,am o fetita de 6 ani si un putem ... (vezi toată discuția)
Albina vecinului Marco 22 Marco 22 Am un vecin care dețin e 30 famili de albine este legal să dețină atiti stupi într-un sat,.si la 0 distanța de 10m de casa noastră .Eu sunt alergic la ... (vezi toată discuția)