avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea 61/1991 republicata 2014
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea 61/1991 republicata 2014

L 61 / art2 alin23 spune despre consumul de bauturi ca este interzis... ....si in alte locuri prevazute de lege .
intrebare : pe casa scarii , in fata usii mele , incalc legea consumand alcool ?
.Daca DA , inseamna ca ma incadrez la "alte locuri prevazute de lege." si as vrea sa stiu unde e prevazut .
Cel mai recent răspuns: nesecret33 , utilizator 08:01, 11 Mai 2015
nesecret33 a scris:

intrebare : pe casa scarii , in fata usii mele , incalc legea consumand alcool ?

Pe casa scarii,in fata scarii dvs -in imobil de locuit in comun ,va aflati pe parte comuna -unde se aplica dispozitiile regulamentului de ordine interioara,care interzice consumul de alcool,fumatul,depozitatul de produse cu risc,etc

ms ! este vb despre regulamentul de ordine interioara al asociatiei de propietari ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema spatiu comun ana_ioana ana_ioana Buna ziua! Ma numesc Ana si am o problema cu unul dintre vecinii mei. Respectivul fumeaza in scara blocului si tot fumul de tigara intra in garsoniera mea. Eu ... (vezi toată discuția)
Cu capra la bloc StefaniaEmerson StefaniaEmerson Au cumparat unii un apartament la parter si desfasoara activitati de firma. La cateva saptamani dupa mutarea lor am vazut cu stupoare cum si-au plantat o ... (vezi toată discuția)
Prevedere din regulamentul intern roberto27 roberto27 Buna ziua, Vi se pare legala urmatoarea formulare din Regulamentul Intern al unei societati :\"Este interzis consumul de alcool [b]inainte[/b] si in timpul ... (vezi toată discuția)