avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Certificat de producatori
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Certificat de producatori

Buna ziua. As avea o intrebare daca ma puteti ajuta. Sunt autorizat ca si PFA in sectorul agricol, cu noua lege care a intrat in vigoare incepand de 1 mai, privind certificatele de producatori. Intrebarea mea ar fi, daca sunt inregistrat ca si PFA, mai am nevoie de certificatul de producator ca sa pot vinde capsuni la piata? Pot angaja zilier pe sezonul capsunului daca nu sunt eu cel care va vinde? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot vinde legume- fructe fara atestat de producator ? claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa stiu cum pot face fapte de comert cu legume-fructe pe care le achizitionez de la producatori? Am nevoie de firma si casa de marcat, pot vinde in ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse agricole în piata - intreprindere familiala varvea@yahoo.com varvea@yahoo.com Bună seara! În urma deciziei de a vinde produsele obtinute din exploatatia agricolă proprie în piețele din zonele apropiate au apărut și anumite ... (vezi toată discuția)
Pfa vs. certificat de producator agricol ancamihh ancamihh Buna ziua, sunt producator agricol si in paralel sunt si pfa. Cu doua saptamani in urma a venit un control de la itm si a gasit in incinta unde imi desfasor ... (vezi toată discuția)