avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzarea unui teren privat de catre C.A.P
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzarea unui teren privat de catre C.A.P

Salve.In 1993 la lichidarea patrimoniului C.A.P.dintr-o localitate,comisia a hotarat sa treaca in proprietatea C.A.P.-ului o parte din terenul privat care pana atunci era doar in folosinta.Astfel in 1993 terenul meu trece la C.A.P(care nu mai exista) si in acelas timp este vandut catre doua societati private.Mentionez ca pe ACEST TEREN nu existau constructiile C.A.P.In procesul deschis contra celor doua societati s-a dovedit veridicitatea si printr-o expertiza judecatoreasca.Se recunoaste ca cele doua societati au gresit dar ele au fost cumparatori de buna credinta si totul se rezuma aici.Eu am incercat sa finalizez situatia dar m-am trezit ca avocatul meu nu ma mai reprezinta,pur si simplu ma ocolea si nu am gasit solutia legala sa imi i-au terenul inapoi.Mai pot face ceva azi?

Alte discuții în legătură

Cladire pe terenul meu pgeorgeta98 pgeorgeta98 buna ziua Sunt intr-o situatie bizara, poate are cineva un sfat: pe terenul meu exista o cladire a unei firme care a intrat in insolventa si a fost radiata. ... (vezi toată discuția)
Cum atac sentinta judecatoriei care a respins ca neintemeiata cererea de completare a unui titlu de proprietate silvestru_67 silvestru_67 Buna seara! Rudele mele (unchi, matusi) au obtinut in 1993 un titlu de proprietate pentru cateva terenuri agricole pe care bunicii mei le-au cumparat prin ... (vezi toată discuția)
Anularea in parte a calitatii de mostenitor legal printr-o hotarare judecatoreasca.este posibila? rodicatimu rodicatimu Imobilele care fac obiectul acestei cauze au fost luate in mod abuziv prin Hotararea Consiliului De Ministri nr 308din februarie 1953.Aceste imobile n-au fost ... (vezi toată discuția)