avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reinscriere gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reinscriere gradinita

Buna ziua,
pentru reinscrierea fiicei mele in varsta de 5 ani la gradinita ne trebuie ,la dosar,mai multe acte (certificat de nastere copil,c.i. , cerere tip de inscriere ) printre care si adeverinta de munca.....eu nu am momentan un loc de munca, sunt in cautare insa nu am cum sa duc aceasta adeverinta.Mentionez ca suntem o familie monoparentala.
In aceasta situatie cum pot proceda pentru a putea inscrie fata la gradinita, deoarece, fiind in cautarea unui job , poate interveni in orice moment o angajare(ceea ce si urmaresc) iar gradinita este o nevoie majora pentru noi.Pentru inscriere e alocata o singura zi , deci nu pot astepta.
Va multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Refuza sa imi dea adeverinta pentru gradinita kaa 1 kaa 1 tatal biologic al copilului meu refuza sa+mi dea adeverinta de la munca.. pentru reinscrierea copilului la gradinita. nici copie dupa CI nu vrea sa+mi ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de alocatie monoparentala? valentinaionela03 valentinaionela03 Buna ziua.Eu am o fetita de 4ani si tatal ei nu a vrut sa o recunoasca,stau in casa cu parintii mei,sora mea si prietenul ei.Am un salariu de 975lei pe luna si ... (vezi toată discuția)
Ajutoare sociale mame singure ronaldo83 ronaldo83 Buna seara.as dori sa va prezint situatia mea pe scurt.:dupa o relatie de 10 ani a rezultat un copil.ne am despartit Dar nu am fost niciodata ... (vezi toată discuția)