avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare contract de munca

In luna aprilie 2014 societatea unde lucrez a formulat plangere penala impotriva mea si mi-a suspendat contractul de munca.De atunci si pana in prezent tot incearca sa-mi dovedeasca asa zisa vina aducand tot felul de probe dar inca nu
s-a ajuns la nici un rezultat.Am solicitat si eu documente si audierea unor martori in luna februarie 2015,care dupa parerea mea ar putea lamuri organele de cercetare privind nevinovatia mea, dar aceste probe nu au fost puse la dispozitia organelor de cercetare si vad ca nici acestea nu fac nici un demers in acest sens.
Intrebare: Cat poate dura o asemenea ancheta si ce demersuri as putea face pentru solutionarea cat mai rapida a acestui dosar? Pot organele de cercetare penala sa cerceteze acest caz la infinit?
Mentionez ca in aceasta perioada am stat acasa fara nici un venit si situatia devine din ce in ce mai grea. Am incercat sa ma angajez in alte locuri de munca dar mi s-a spus sa-mi rezolv intai problemele cu societatea cu care inca mai am contract de munca.
Va rog sa ma sfatuiti ce pasi ar trebui sa urmez pentru rezolvarea problemei.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 4 Mai 2015
iti raspund eu,nu ptr ca am competenta ci,ptr ca sint intr-o situatie asemanatoare....am contractul de munca suspendat in baza unei plingeri penale a unitatii de trei ani,deci dureaza....am facut nenumarate demersuri catre procuror....raspuns:"va aflati in faza de cercetare penale" concluzia: poate sa dureze mult mai mult decit poti intelege tu.!!!!...ce poti sa faci??? adrese catre procuror sau organul de cercetare penala ptr tergiversare,..destul de dese si hotarite....
Ati atacat decizia de suspendare a c.i.m. ?
Da, am atacat decizia de suspendare in luna mai 2014 si am pierdut.
Ce urmeaza?
Puteti sa va adresati Parchetului sa va comunice in stadiu se afla plangerea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala bassill bassill In luna aprilie 2014 societatea unde lucrez a formulat plangere penala impotriva mea, acuzandu-ma de delapidare si mi-a suspendat contractul de munca.De atunci ... (vezi toată discuția)
Declaratia mincinoasa in cercetarea penala bukinst bukinst Constituie infractiune declaratia mincinoasa facuta de parat, politistului care-l cerceteaza si in baza careia politistul propune NUP iar procurorul mentine ... (vezi toată discuția)
Solutie ONU EMIL ONU EMIL Am depus plangere penala pentru fals si inselaciune impotriva unei persoane la Parchet,este vorba de un contract de leasing semnat in fals.Am actiiune ... (vezi toată discuția)