avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de inchiriere

Buna ziua.
Detin, in calitate de persoana fizica neautorizata, un contract de inchiriere pentru o suprafata de teren arabil extravilan. Va rog sa imi spuneti daca acest contract trebuie inregistrat la administratia financiara ? Deasemeni, va rog sa imi spuneti si ce obligatii fiscale implica un contract de arendare.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit din arenda sanduana sanduana buna ziua! In luna noiembrie 2009 am incheiat un contract de arenda cu o societate agricola. Nu am stiut de obligativitatea mea, in calitate de arendator, de ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe teren Claudia F. Claudia F. Buna ziua ! Situatia mea se prezinta in felul urmator : In urma decesului mamei in 2002, a ramas o mostenire cuprinzand o suprafata de teren agricol ... (vezi toată discuția)
Proprietar teren dau in folosinta ContSters159316 ContSters159316 [b] societate comerciala , propritara a unui teren extravilan - pot sa dau in folosinta terenul unei peroane fizice spre a fi exploatat agricol? trebuie sa ... (vezi toată discuția)