avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare in urma adjudecarii unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare in urma adjudecarii unui imobil

Buna ziua

In 2013 am cumparat o locuinta in urma unei licitatii. Acum am dori sa facem intabularea imobilului pe numele meu si al sotului asa cum suntem trecuti in actul de adjudecare. Cei care au facut credit in 2007 erau sot - sotie, in 2008 a decedat sotia si s-a facut o noua intabulare pe numele sotului si a fiului drept mostenitor sotul ramanand cu 5/8 si fiul cu 3/8. Problema este ca cei de la oficiul de cadastru imi spun ca trebuie sa vin cu precizari privind acest aspect. Ce ma sfatuiti sa fac?

Alte discuții în legătură

Intabulare in urma unei adjudecari romantic_tgv romantic_tgv Buna ziua Am urmatoare problema si doresc sa ma ajutati cu sfaturi: Popescu Constantin si popescu Ioana fac un credit cu ipoteca in 2007 In 2008 decedeaza ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din operatiune de vanzare-cumparare mariusss mariusss buna seara!...am cumparat acum 3 ani de la o persoana cota ce.i revenea dintr.o locuinta facand cu acesta o chitanta de mana cu martori. ulterior persoana a ... (vezi toată discuția)
Adjudecatar persoana juridica delta95 delta95 Am adjudecat la o licitatie un apartament ca persoana juridica. La oficiul de cadastru mi s-a refuzat intabularea imobilului din cauza ca este un sechestru ... (vezi toată discuția)