avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin alimentar intr-un apartament la parter
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin alimentar intr-un apartament la parter

Buna ziua,
Am o firma cu sediu social in apartamentul meu, situat la parter de bloc, si as vrea sa stiu daca pot sa-mi deschid un punct de lucru (magazin alimentar) in locatia respectiva si de ce aprobari as avea nevoie ? Cred ca ar trebui sa am si o scara pentru care as avea nevoie de aprobare de constructie pe care nu stiu de unde o pot obtine ! Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Modificari constructive apartament Mitica49 Mitica49 Problema pe care vreau sa o ridic este urmatoarea: un apartament intr-un bloc de locuinte, situat la parter, a fost transformat intr-un spatiu comercial cu ... (vezi toată discuția)
Sediu social de firma, ..... Monica Bogdan Monica Bogdan Buna ziua, am o intrebare: Doresc sa imi deschis un srl cu sediul social in apartamentul meu proprietate particulara. Pentru aceasta am nevoie de stampila ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie: din spatiu comercial in spatiu prestari servicii cosmin_74 cosmin_74 Buna ziua. In anul 2001 parintii mei au achizitionat un apartament la parter de bloc ,au facut proiect cu o firma autorizata au obtinut toate avizele si ... (vezi toată discuția)