avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cercetare cu celeritate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cercetare cu celeritate

În cazul formei agravante a ultrajul împotriva politistului art.257, nu ar trebui sa se cerceteze cauza cu celeritate, ce șanse sunt ca cel care a ultragiat politistul sa fie trimis în judecata în condițiile în care politistul a fost doar amenințat în mod nemijlocit cu bătaia fără sa fie lovit.De ce nu se cercetează cazul, de la fapta trecând aproximativ 2 săptămâni, procurorul tratează cazul cu indiferenta, agresorul fiind o persoana cunoscuta și influenta, va rog să-mi răspunde-ți.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 19:27, 4 Mai 2015
Buna ziua!

Au trecut doar doua saptamani. Eu zic sa aveti rabdare...pot sa treaca 6 luni pana sa se solutioneze dosarul. Nu stiu sa fie celeritate pentru asemenea cazuri. Oricum, e posibil sa primeasca doar o amenda administrativa, daca nu are antecedente penale.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasare ultraj politist viorelv viorelv Se da ordonanta de clasare,art.16 al.1,lit.b,cod procedura penala de catre prim procuror, speta fiind ultraj contra politistului cercetata de prim procuror, ... (vezi toată discuția)
Incadrare penala fapta viorelv viorelv Va rog să-mi răspundeți la ce infractiuni poate fi incadrata o persoana care injura si ameninta cu bataia un politist in exercitarea serviciului, daca acea ... (vezi toată discuția)
Ultraj sunyigabi sunyigabi imi poate spune cineva, daca un politist in civil este batut fara motiv intro discoteca, merge ultraj contra bunelor moravuri? (vezi toată discuția)