avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate PFA - inregistrarea incasarilor prin ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate PFA - inregistrarea incasarilor prin BIOS pt activitatea de Transporturi terestre de calatori

Buna ziua,

Trebuie sa completez in RJIP operatiunile efectuate in 2014 pentru a putea completa apoi declaratia 200. Din 2014 multe incasari s-au facut prin BIOS. Cum inregistrez?

Multumesc,
BIOS ????
Nu e biosul din calculator, nu ????
Nu, e un aparat portabil prin care se incaseaza banii in activitati de taxi.
daca nu aveti un program informatic de conta cu licenta se trece Raportul Z de la finalul zilei cronologic
daca aveti, se trece totalul pe luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Inregistrari rjip si jurnale cumpatarari/vanzari acatanas acatanas Buna ziua, am cateva intrebari , nu inteleg foarte bine cum sa procedez. Sunt PFA neplatitor de TVA, sistem real, prestari servicii . In medie emit 2-3 ... (vezi toată discuția)