avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Abuz retinere carti si caiete personale!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Abuz retinere carti si caiete personale!

Buna ziua.
Firma la care am lucrat a intrat in insolventa in 2013. Saptamana trecuta, datorita faptului ca nu au mai fost contracte, am primit toti preaviz cu exceptia catorva persoane, adica administrator, secretara, paznic, calculatorist si cam atat. La plecarea din aceasta firma am fost atentionati ca nu avem voie sa ne luam caietele personale, cartile personale pe care am dat bani si care nu apartin firmei. Mentionez ca cei care au condus aceasta firma au fost de cateva luni arestati si deasemenea sunt si acum. Datorita infractiunilor comise de conducatori, acum cateva luni a avut loc si o perchezitie din partea DIICOT.
Cand am dorit sa ne luam , asa cum am mentionat, caietele personale si cartile personale, am fost opriti de a scoate pe poarta institutului de proiectare de catre adminstratorul special aceste bunuri personale. Administratorul special spune ca trebuie aprobarea procurorului care se ocupa de insolventa firmei. Noi cei care am lucrat la acest institut de proiectare consideram ca este un abuz.
Vrem sa stim daca asa este si daca asa este ce putem face. Acest material ne este necesar pentru a continua activitatea la alta firma.
Multumim.

Alte discuții în legătură

Conflict de munca militarui militarui buna ziua! ma numesc M.Ion si am fost angajat al SC Davinci SRL pana in data din acte de 2 noi. 2010.Am efectuat cele 2 sapt. (de dupa depunerea cererii de ... (vezi toată discuția)
Infractiuni informatice mariuscostel mariuscostel Buna ziua. Am si eu o mare problema,dar si cateva dileme in acelasi timp. Pe data de 11 mai 2016,la ora 06.10,am avut \"onoarea\" de a primi in locuinta pe ... (vezi toată discuția)
Caz de insolventa asbinvest asbinvest Buna ziua ! Am de recuperat ca debitor , administrator de firma de la la o firma aflata in insolventa o anumita suma . De la inceperea actiunii de ... (vezi toată discuția)