Locuieste in casa mea de peste 10 ani si are buletnul facut de mine acolo tot de peste 10 ani si vreau sa stiu cum pot proceda sa-l fac sa paraseasca spatiul locuibil pe care l-am dobandit in urma contractului de vanzare- cumparare pe care il aveam innainte de a se muta. Cu multumiri, Eugenia.
Daca nu are nici un drept de a locui in imobil, sigura solutie este o cerere de evacuare pe Noul Cod de procedura civila. Este o procedura simpla si nu dureaza mult. Daca are vreun drept (de proprietate, de creanta etc), precizati care este acesta, urmand ca in functie de raspuns sa va precizez si calea legala.
Precizez faptul ca nu are nici un drept, initial i-am facut luarea in spatiu ca si chirias, apoi i-am prelungit buletinul cand a fost scimbat, intre timp ajutand-ma la intretinerea casei. Deoarece eu urmeaza sa plec din tara, nu doresc sa locuiasca in continuare in casa.
Luare in spatiu
pitigoii
Buna ziua. As avea o intrebare.
Daca iau o matusa in spatiu (persoana urmand astfel sa aiba domiciliul meu pe buletin pe viata) va decurge vreun drept pt ... (vezi toată discuția)