avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Alungare concubin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Alungare concubin

Locuieste in casa mea de peste 10 ani si are buletnul facut de mine acolo tot de peste 10 ani si vreau sa stiu cum pot proceda sa-l fac sa paraseasca spatiul locuibil pe care l-am dobandit in urma contractului de vanzare- cumparare pe care il aveam innainte de a se muta. Cu multumiri, Eugenia.
Cel mai recent răspuns: potcoava67 , utilizator 11:46, 5 Mai 2015
Acțiune în evacuare, Sub ce formă locuiește în spațiu- ca și chiriaș, ca proprietar, flotant, etc. ?
Daca nu are nici un drept de a locui in imobil, sigura solutie este o cerere de evacuare pe Noul Cod de procedura civila. Este o procedura simpla si nu dureaza mult. Daca are vreun drept (de proprietate, de creanta etc), precizati care este acesta, urmand ca in functie de raspuns sa va precizez si calea legala.
Precizez faptul ca nu are nici un drept, initial i-am facut luarea in spatiu ca si chirias, apoi i-am prelungit buletinul cand a fost scimbat, intre timp ajutand-ma la intretinerea casei. Deoarece eu urmeaza sa plec din tara, nu doresc sa locuiasca in continuare in casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa iau pe cineva in spatiu. cum ma protejez? priest1872 priest1872 Buna seara, Ma roaga un domn sa-l iau in spatiu. Ce masuri imi pot lua ca sa ma protejez? Stiu ca odata ce-mi dau acordul nu-i pot interzice sa locuiasca ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu - riscuri, consecinte noidoi noidoi Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pitigoii pitigoii Buna ziua. As avea o intrebare. Daca iau o matusa in spatiu (persoana urmand astfel sa aiba domiciliul meu pe buletin pe viata) va decurge vreun drept pt ... (vezi toată discuția)