avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA la vanzare presa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA la vanzare presa

Daca I.I.-ul meu se ocupa cu vanzare presa ,iar veniturile mele sunt numai din comisionul primit pentru cantitatile vandute,ne-avand voie la presa sa am adaos commercial, intrebarea este daca sunt platitoare de TVA ,in conditiile in care pe total un an sumele din commission nu au depasit suma de 36000 euro brut ,daca pun si cheltuielile nu mai raman nici astia ca iese pe minus.Multumesc

O persoana impozabila devine platitoare de TVA in momentul in care depaseste cifra de afaceri de 220.000 lei/an. Din caculele mele nu ati depasi aceasta suma, asa ca nu trebuie sa platiti TVA la comision. Trebuie sa vorbiti si cu contabilul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafon 2006 platire tva adriantemax adriantemax Salutari, Firma noastra a inregistrat in 2006 cifra de afaceri de 2.2 miliarde lei vechi fiind neplatitori de TVA. Vroiam sa stim daca prin aceasta am ... (vezi toată discuția)
Trecere la platitor de tva ayleena ayleena Buna ziua, La sf anului 2012 am avut o cifra de afaceri de 130.000 (firma a fost infiintata in aprilie 2012). La sf lui martie 2013 cifra de afaceri a fost ... (vezi toată discuția)
Tva pfa an 2009 dorcarm dorcarm Un PFA in perioada s-a infiintat in august 2009,nepatitor de TVA (comert cu amanuntul produse alimenatre si nealimentare) In perioada august -noiembrie 2009 ... (vezi toată discuția)