avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune cu minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune cu minor

Fratele a decedat in SUA si are un copil minor nascut acolo. Trebuie sa dezbat succesiunea.Trebuie transcris actul de deces, actul de nastere al copilului?Am inteles ca-mi trebuie o dispozitie de curator. Cum se obtine si unde?O sa vina la succesiune cu mama lui.Ultimul domiciliu al fratelui meu a fost in Bucuresti sector 2.
Pt vanzarea apartamentului dupa succesiune trebuie alta dispozitie de curator? Si pt vanzarea unei case la tara ,care intra in masa succesorala trebuie a treia dispozitie de curator? In caz ca dureaza si trebuie sa plece acasa la el in SUA se poate obtine dispozitia de curator prin imputernicit?

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de deces buna seara, fratele mamei a decedat ... Vlad1968 Vlad1968 Duplicat certificat de deces Buna seara, fratele mamei a decedat de curand (locuia in alta localitate). Ei sunt 3 frati. Al treilea frate detine certificatul ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire? alinatug alinatug Sotul meu a decedat acum 25 ani si nimeni nu a cerut dezbaterea mostenirii, neavand niciun drept moral si poate si in necunostinta de cauza. in timpul ... (vezi toată discuția)
Cum sa gasesc mostenitorii unei persoane ? clienta noua clienta noua Intr-un lant succesoral complet, lipseste numai certificatul de most.al unei cumnate a mea. Aceasta a murit in urma fratelui meu, si ei nu au avut copii. Ea a ... (vezi toată discuția)