avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA ReTRECERE la platitor de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

ReTRECERE la platitor de TVA

Buna ziua,
Un SRL a fost trecut - din oficiu - de catre ANAF la neplatitor de TVA (de la platitor) si acum este nevoie de indeplinirea unor criterii din D099 si poate dura intre 5 si 30 zile aprobarea sau respingerea cererii. A fost trecut la neplatitor pentru ca nu a avut rulaj timp de 1 an.

Intrebare:
1. In conditiile in care firma are datorii la stat (cas si cass si impozit pe salarii) neplatite in totalitate, iar administratorul (este asociat unic) nu are cazier fiscal... cat de repede se poate rezolva aprobarea acestei cereri de reinregistrare in scop de TVA?
2. Stie cineva cum se evalueaza criteriile din declaratie?? Stim criteriile.

Multumesc anticipat,
Dana
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2015
claudia_d, utilizator

Alte discuții în legătură

Anulare inregistrare in scopuri de tva adrianabresug adrianabresug Daca o societate s-a inregistrat la infiintare ca si platitoare de tva dar a fost scoasa din oficiu din cauza ca nu depasea plafonul de tva ,ce trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)
Platitor tva scorus69 scorus69 buna dimineata un cetatean italian are un srl in Romania.Va rog sa mi spune-ti daca societatea lui poate sa devina platitoare tva inainte de plafonul de 65000 ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate happytree happytree Un SRL cu asociat unic a avut suspendata activitatea pe 3 ani respectiv pana in iunie 2012.Pe perioada suspendarii i s-a anulat codul de inregistrare in ... (vezi toată discuția)