avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz oferta punere in posesie padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz oferta punere in posesie padure

Am hotarare judecatoreasca pentru reconstituire drept proprietate padure pe alt amplasament decat cel initial.
Care sunt procedurile si formalitatile care trebuiesc indeplinite si ce se intampla daca nu-mi convine pozitia sau componenta acesteia?

Alte discuții în legătură

Este legal sa-mi fie retrocedata ( am hotarare judecatoreasca ... sevastianflorea sevastianflorea Este legal sa-mi fie retrocedata ( am Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pe un alt amplasament decat cel initial ) o parcela de ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca stabilire drept de proprietare privata asupra terenurilor mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 D-na. X, depune cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor, pentru 1/2 drepturi de padure, in cadrul unei obti razesesti. ... (vezi toată discuția)
Legea 247 / sentinta irevocabila -imposibilitatea reconstituirii pe amplasamentul original ? bukinst bukinst Un mostenitor a castigat in instanta o suprafata mai mare de teren ce a apartinut autorului sau si intentioneaza sa doneze acest teren Mitropoliei Moldovei ... (vezi toată discuția)