avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este legal sa-mi fie retrocedata ( am Hotarare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este legal sa-mi fie retrocedata ( am Hotarare judecatoreasca ...

Este legal sa-mi fie retrocedata ( am Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pe un alt amplasament decat cel initial ) o parcela de padure care cadastral terenul este pe statul roman . Eu renunt cu act notarial la terenul care se afla sub padure , doresc sa-mi vand lemnul - copacii - si terenul il donez la Primarie . Poate primarul sa-mi faca aceasta retrocedare . Contact 0740415273 e-meil sevastian_stampa@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Am de primit ca restituire prin hotarare judecatoreasca definitiva ... sevastianflorea sevastianflorea Am de primit ca restituire prin Hotarare judecatoreasca definitiva , irevocabila si cu titlu executoriu pe un alt amplasament decat cel ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut? shadyrk shadyrk Judecandu-se cu primaria, o persoana a obtinut titlu de proprietate pe un teren in baza unei expertize. Judecandu-ma si eu cu primaria, am obtinut titlu de ... (vezi toată discuția)
Plan cadastral tutu12 tutu12 In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament . Primaria ... (vezi toată discuția)