Buna ziua! ONG - finantare nerabursabila in EUR, programul Tineret in actiune,. Operatiunile se inregistreaza in contabilitate la cursul BNR sau curs INFOEURO? Ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila?Multumesc!
Am efetuat urmatoarele inregistrari contabile(sumele sunt cu caracter informativ), dar nu sunt sigura daca este corect
1) 445=472 cu 10000 EUR 100% valoare finantare aprobata,conform contract finantare. Inregistrare efectuata la data semnarii contractului , la curs INFOEURO din penultima zi lucratoare a lunii precedentate semnarii contractului de catre AN
2) incasare avans 80% din suma fianantata, in luna urmatoare aprobarii finantarii,
5124=445 8000 eur (curs BNR) mentioant pe extrasul de cont bancar
472=7392 cu echiv. in lei a cheltuielilor efectuate
5124=462 2000 EUR, din surse proprii (20%)
incasare transa II - de la AN 1500 eur (suma eligibila)
5124=445 1500 EUR (curs BNR)
445=472 500 eur
la ct 472 raman cu sold sold creditor, cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie?
Multumesc!
Transfer valuta
dragalina2006
am transferat din contul de lei o suma in contul de valuta, cu alte cuvinte am cumparat valuta din contul de lei si am transferat-o in contul de valuta. cursul ... (vezi toată discuția)
Despre chirii
ramolex
Buna ziua!
Luna aceasta firma noastra a semnat cu un client un contract de inchiriere a unui spatiu comercial, pe un an de zile, cu posibilitate de ... (vezi toată discuția)