avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate ONG-Fonduri nerambursabile, Programul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate ONG-Fonduri nerambursabile, Programul Tineret in actiune

Buna ziua! ONG - finantare nerabursabila in EUR, programul Tineret in actiune,. Operatiunile se inregistreaza in contabilitate la cursul BNR sau curs INFOEURO? Ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila?Multumesc!

Am efetuat urmatoarele inregistrari contabile(sumele sunt cu caracter informativ), dar nu sunt sigura daca este corect
1) 445=472 cu 10000 EUR 100% valoare finantare aprobata,conform contract finantare. Inregistrare efectuata la data semnarii contractului , la curs INFOEURO din penultima zi lucratoare a lunii precedentate semnarii contractului de catre AN
2) incasare avans 80% din suma fianantata, in luna urmatoare aprobarii finantarii,
5124=445 8000 eur (curs BNR) mentioant pe extrasul de cont bancar
472=7392 cu echiv. in lei a cheltuielilor efectuate
5124=462 2000 EUR, din surse proprii (20%)
incasare transa II - de la AN 1500 eur (suma eligibila)
5124=445 1500 EUR (curs BNR)
445=472 500 eur
la ct 472 raman cu sold sold creditor, cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2015
Mona123, utilizator

Alte discuții în legătură

Transfer valuta dragalina2006 dragalina2006 am transferat din contul de lei o suma in contul de valuta, cu alte cuvinte am cumparat valuta din contul de lei si am transferat-o in contul de valuta. cursul ... (vezi toată discuția)
Incasare in valuta-jurnal de b-ca in valuta. luciapap luciapap In data de 02.06.11 un client a virat in ct de valuta 5000 euro, pe care in data de 20.06.11 directorul ia bagat in ct in lei tot la aceeasi banca.In extrasul ... (vezi toată discuția)
Despre chirii ramolex ramolex Buna ziua! Luna aceasta firma noastra a semnat cu un client un contract de inchiriere a unui spatiu comercial, pe un an de zile, cu posibilitate de ... (vezi toată discuția)