avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radar

Ce documente trebuie sa aiba agentii care stau un masina de politie dotata cu aparat radar ? Sunt obligati sa aiba metrologie, certificarea si ordinul de serviciu la ei ?
Cel mai recent răspuns: tudoracherazvan , utilizator 06:10, 5 Mai 2015
De obicei da dar nici o lege nu-i obliga sa ti le ararate, numai instanta poate solicita acele acte, politistul este obligat sa se legitimeze cu nume prenume functie si de unde este.
Semnezi procesul verbal cu mentiunea ca nu esti de acord cu constatarea si il ataci in instanta prin contestatie a unde ceri si acele probe materiale. Atentie ca samnand pv-ul inseamna ca ai luat la cunostina nu ca esti de acord cu sanctiunea.
Rasfoieste forumul, sant multe cazuri ca ale tale si explicatiile te pot ajuta in redactarea contestatiei.
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2015
tudoracherazvan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de omologare al cinemometrului.... awbdan awbdan Am fost surprins in localitate cu 114 km/h ( radar stationar), am cerut politistului certificatul de omologare, cerificat de operator radar, si ordin de ... (vezi toată discuția)
Radar ONU EMIL ONU EMIL Daca ma opreste poilitia rutiera pe motiv ca am circulat prin localitate cu 90 km/h si solicit sa vad imaginea cu masina si viteza inregistrata de ap. radar ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie in care numele a fost mentionat gresit mihai0888 mihai0888 In dimineata aceasta am fost surprins de un aparat radar cu 64 km/h in localitate si am fost oprit am fost sanctionat cu 2 puncte amenda in cuantum de 140 lei ... (vezi toată discuția)