Fiul meu este student si a fost arestat preventiv 29 de zile pentru trafic de droguri. Nu a avut pana acum probleme cu legea. Eu sunt foarte speriata nu stiu ce sa fac. As dori sa-mi spuneti ce anume ar trebui sa fac in acest moment pentru ca nu mi-au dat mai multe informatii. URGENT!
Infractiunea de care este acuzat este extrem de grava. In mod sigur aveti nevoie de un avocat specializat in drept penal, unul de top in procedura penala pentru faza in care sunteti. Succes si sa-l trageti de urechi pe baiat ca a facut prostii.
In 24 de ore de la luarea masurii arestarii preventive se poate face recurs impotriva incheierii prin care s-a dispus aceasta masura. Cererea de recurs se adreseaza instantei superioare (in speta Curtea de Apel).
In afara de angajarea unui avocat priceput in dreptul penal e geu de spus altceva.
Costa ceva bani dar nu aveti ce face.
Daca veti cauta avocat ieftin e posibil sa il coste foarte mult pe baiat.
Exista avocati care pot face aprecieri cat de cat pertinente dupa ce studieaza dosarul penal.
Aveti avocati buni in Cluj din cate stiu.Nu cred ca trebuie sa va recomandam noi.
Insa vedeti ca judecatorii sunt cam asprii.
E posibil sa aveti nevoie de 2 avocati daca treaba e foarte grava.
Cateodata poate conta mult acest aspect minor.
Tentativa de omor
andrale
Poate ati citit in presa Constanteana de un tata care si a injunghiat fiul. O sa spuneti ca este un tata criminal dar stati asa sa va povestesc. Fiul se duce ... (vezi toată discuția)