avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere punct lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere punct lucru

Salutare tuturor,

Sunt Sorin si am nevoie de ajutorul vostru. Am un PFA pentru organizare de petreceri pentru copii pe care l-am facut cu sediul social acasa. Acum mi s-a ivit o ocazie sa inchiriez un spatiu de joaca dintr-un mall. As vrea, dar am o serie de probleme birocratice:
- trebuie declarat punctul de lucru? adica trebuie sa merg la financiar sa le spun ca "ma extind"?
- am inteles ca trebuie casa de marcat - intrucat voi incasa bani de la clienti persoane fizice;
- m-ar interesa cam la ce costuri se ridica platile salariilor daca voi angaja 2 persoane part-time (asta daca se pot angaja prin PFA sau trebuie schimbata forma in SRL)
- trebuie sa fac SRL sau pot continua procedurile cu PFA?
- sunt beneficii/scutiri de taxe daca angajez anumite categorii de persoane?

Multumesc anticipat tuturor pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Srl subanchiriaza mai multor pfa Inoa2 Inoa2 Buna ziua ! Am un coafor (SRL) ,ce trbuie sa stiu daca vreau sa inchiriez posturile de lucru de coafor,manichiura si cosmetica mai multor PFA-uri.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)
Pfa cosmeticiana, pot angaja? invatacel invatacel Buna ziua, Am o rugaminte sa ma ajutati in urmatoarea problema: este vorba despre un pfa-cosmeticiana, in curand intentioneaza sa inchirieze un spatiu unde ... (vezi toată discuția)