avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nemultumit de raspunsul unei solicitari la primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nemultumit de raspunsul unei solicitari la primarie

buna ziua,in urma cu o luna am strins aproximativ 100 de semnaturi de la consateni si stringeam si mai multe dar timpul nu mi-a permis,i-am solicitat primarului, sa rezolve iluminatul stradal,sa ne arondeze numere si strazi fiinca la noi nu exista si sa reabiliteze drumurile cu asfalt s-au piatra pentru ca nu sunt nici asfaltate si nici pietruite.am primit raspuns si nu sunt multumita de el,in primul rind nu a facut nici o precizare despre localitatea despre care am facut solicitarile,ci despre o alta localitate ,in al 2 lea rind a spus ca au fost arondate numre si strazi dar ca nu are fonduri sa le amplaseze,si cea cu asfaltarea si pietruirea sa asteptam ca vom fi prioritari cind vor exista fonduri.dar cel mai mult ma deranjat faptul ca a spus ca printre cei care au semnat si si-au scris numele a spus ca se afla persoane care sunt plecate din tara si decedate ,eu nu cunosc oameni si nici nu i-am legitimat,nefiind de competenta de a legitima .as dori sa stiu cum pot ataca acest raspuns si unde ma pot adresa mai departe,ma gindeam sa fac o sesizare la prefectura si la consiliul judetean dar as dori si in baza care-i legi o pot face,mai mentionez faptul ca in acea solicitare i-am trimis si un cd cum arata la noi in sat drumurile.va rog daca ma puteti ajuta sa merg mai departe v-as fi foarte recunoscatoare.eu stiu ca daca ar dori acest primar ar gasi fonduri neranbursabile.

Alte discuții în legătură

Redactare sesizari/cereri, de catre un avocat/consilier juridic KiralyOtto KiralyOtto Buna ziua, M-ar interesa daca exista un avocat/consultant juridic care poate redacta mai multe cereri/sesizari catre Primarie, care ar fi costurile per ... (vezi toată discuția)
Cine ii poate trage la raspundere pe primar si gasca lui anca-viorica anca-viorica Buna ziua ,as dori sa fac o reclamatie impotriva celor care conduc Primaria,ei in fata cu-i raspund? daca exista neregului unde trebuie sa ne adresam? care ... (vezi toată discuția)
Canalizare, iluminat si asfaltare buna ziua! am construit o casa ... googoosha googoosha Canalizare ,iluminat si asfaltare Buna ziua! Am construit o casa de curind si problema cea mai mare e ca nu avem canalizare pe Alee,nemaivorbind de iluminat ... (vezi toată discuția)