avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Redactare Sesizari/Cereri, de catre un ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Redactare Sesizari/Cereri, de catre un avocat/consilier juridic

Buna ziua,

M-ar interesa daca exista un avocat/consultant juridic care poate redacta mai multe cereri/sesizari catre Primarie, care ar fi costurile per sesizare?!

Cateva exemple de cereri/sesizari, care m-ar interesa.
-cerere de salubrizare, curatare (taiate buruieni, reparat drumuri etc.) domeniu public - stiu ca potrivit legii spatiile publice tin de primarii si ele trebuie intretinute (daca ma insel, corectati-ma)

- cerere montare bec stradal, stalp iluminat existent dar fara bec pe el. Exista vreo lege in acest sens, care obliga Primaria sa faca acest lucru?

- cerere de reparare,asflatare drum access teren/imobil (este singurul drum de acces, care in ultimul timp a devenit aproape impracticabil).

- pe legea 544/2001 - fondurile primariei pentru asfaltare localitate si care strazi si cand vor fi asfaltate + care este bugetul primariei pentru reparatii si modernizare localitate, etc...

Pe scurt as vrea ca toate acestea sa fie redactate de un avocat si totodata in cazul unui rapsuns nefavorbail sau al rapsunsului lipsa in totalitate, sa trecem la administrativ contencios (tribunal).

Multumesc anticipat!
Accept mesaje in privat.
Ultima modificare: Duminică, 6 Septembrie 2020
KiralyOtto, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:21, 7 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar un avocat este indrituit de lege sa presteze aceste servicii, nu si un consilier juridic!
Alegeti un avocat si acesta vă va ajuta, cu stimă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iluminatul public sau privat? Narcisa_ Narcisa_ O cunostiinta care sta la tara, mi-a povestit ca vecina ei are lumina de pe stalp de la Electrica S.A.chiar in ograda sa (ograda vecinei). Normal iluminatul ... (vezi toată discuția)
Asfaltare drum privat cu drept de acces Cornelvi Cornelvi Salut. Am nevoie de ajutor, pentru a solutiona o nelamurire legat de un drum privat la care avem drept de acces din partea proprietarului ... (vezi toată discuția)
Bun simt sau ... tome_ionica tome_ionica Buna ziua, Locuim intr-un cartier nou unde inca nu s-a asfaltat drumul de acces. Peste 200 de familii inteleg acest lucru si circula cu o viteza ... (vezi toată discuția)