avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cine ii poate trage la raspundere pe Primar si gasca ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cine ii poate trage la raspundere pe Primar si gasca lui

Buna ziua ,as dori sa fac o reclamatie impotriva celor care conduc Primaria,ei in fata cu-i raspund? daca exista neregului unde trebuie sa ne adresam? care organ este abilitat sa ai verifice la singe fara face exceptie, ca este de o anume culoare politica,pentru ca pe asta mizeaza multi. va multumesc
Cel mai recent răspuns: anca-viorica , utilizator 14:00, 27 Iunie 2016
Depinde de ce fapte il acuzati pe primar.
DNA, Institutia Prefectului, televiziune, dupa caz:)
in urma cu o luna a amplasat pe fiecare stilp de curent bec iluminat stradal,dar nu le-a inlocuit si pe cele vechi ,si sunt strazi care nu au retea de iluminat stradal plus ca au facut pietruiri de strazi la oameni lor din Primarie
Aceste lucrări se execută în urma unor hotărâri ale Consiliului local. Faceți o notificare și apoi o acțiune în contencios administrativ.
Nu este vorba despre înșelăciune, furt din banul public, etc. ci este vorba de lucrări făcute în interesul comunei , cu care d-voastră(și probabil și alții , sau nu) sunteți sau nu sunteți de acord.
buna ziua,am aflat recent ca lipsesc din taxe si impozite o suma importanta de banii in jur de 2miliarde de lei,in urma uni control efectuat de catre curtea de conturi,in aceasta primarie nu se incaseaza compiuterizat taxele si impozitele locale,am facut demersuri dar nu se misca nimic,a mai ramas televiziunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa formulez o cetere catre primar pentru a repara o ulița locuită pe care nu au mai reparato de zeci de ani stvm stvm cum trebuie sa ma adresez in scris primarului sa repare drumul unde locuiesc si plătesc taxe si impozite anuale la primarie deoarece nu mai poți circula nici ... (vezi toată discuția)
Stalp stradal cu lumina ce reflecta fix in apartamentul meu ananasha51 ananasha51 Stâlp stradal cu lumina ce reflecta FIX in apartamentul meu Cat de LEGAL este sa fiu chinuita, sa nu pot dormi noaptea din cauza luminii unui stâlp ce bate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-am adresat de curand primariei cisnadie, jud sibiu ... AndreiBrzn AndreiBrzn Buna ziua, M-am adresat de curand primariei Cisnadie, jud Sibiu si i-am intrebat ce ar trebui facut pentru ca strada pe care locuiesc sa fie asfaltata si ... (vezi toată discuția)