avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cum sa formulez o cetere catre primar pentru a repara ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cum sa formulez o cetere catre primar pentru a repara o ulița locuită pe care nu au mai reparato de zeci de ani

cum trebuie sa ma adresez in scris primarului sa repare drumul unde locuiesc si plătesc taxe si impozite anuale la primarie deoarece nu mai poți circula nici cu piciorul cînd ploua! si nici nu exista nici un bec pe nici un stîlp!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:14, 31 Octombrie 2017
Formulati cerere oficiala catre edilul localitatii,cerere pe care o inregistrati la secretariatul autoritatii
Edilul,daca are prevazut in bugetul de venituri si cheltuieli sau daca detine fonduri speciale,poate dispune repararea drumului,eventual iluminarea acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare sesizari/cereri, de catre un avocat/consilier juridic KiralyOtto KiralyOtto Buna ziua, M-ar interesa daca exista un avocat/consultant juridic care poate redacta mai multe cereri/sesizari catre Primarie, care ar fi costurile per ... (vezi toată discuția)
Dacă proprietarul casei este decedat şi nu locuieşte nimeni ... Eszenc Eszenc Dacă proprietarul casei este decedat şi nu locuieşte nimeni în imobil, este legal să mă oblige la plata taxei de salubrizare? (vezi toată discuția)
Ilegalitati Deli29 Deli29 Buna. Locuiesc in Sighetu Marmatiei. Pe strada mea cei de la primarie nu au bagat apa potabila si nici nu e lucrat drumul, desi in acte strada e asfaltata si ... (vezi toată discuția)