avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ilegalitati
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ilegalitati

Buna. Locuiesc in Sighetu Marmatiei. Pe strada mea cei de la primarie nu au bagat apa potabila si nici nu e lucrat drumul, desi in acte strada e asfaltata si cu apa potabila. Ce demersuri ar trebui sa urmez?
Cereri s-au tot facut , dar pe degeaba .
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 5 August 2018
Deli29, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:23, 6 August 2018
Singurele demersuri le puteti desfasura la nivelul edilului localitatii,acesta detine painea si cutitul,el stie daca primaria are fonduri si programate astfel de investitii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donare drum primarie luc1kws luc1kws Locuiesc in orasul P@ntelimon si stau pe o strada pe care toti proprietarii si-au cumparat lotul de casa cu tot cu drum. Mai precis, am cumparat sub forma a 2 ... (vezi toată discuția)
Buna seara, locuiesc intr-o zona turistica, mai exact dambu morii ... camille1 camille1 Buna seara, Locuiesc intr-o zona turistica, mai exact Dambu Morii Brasov si de 6 ani de cand locuiesc aici nu s-a schimbat nimic in bine ,nu exista canal, nu ... (vezi toată discuția)
Canalizare in sat Gabriela Ciot Gabriela Ciot Buna ziua, ma numesc Gabriela si locuiesc in comuna Josenii-Bargaului, sat Strâmba. Avem o problema deosebit de delicata pentru care as aprecia foarte mult un ... (vezi toată discuția)