avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract vodafone

Pot sa reziliez un contract de telefonie mobila de la vodafone inainte de termen cu sase luni daca am luat telefon subventionat .
Cel mai recent răspuns: Breniuc Gherghina , Consilier juridic 21:02, 5 Mai 2015
Da, desigur, aveti dreptul sa denuntati la contract dar, va trebui sa suportati sanctiunile prevazute in aceasta situatie. Cititi clauzele de incetare ale contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract operator telefonie mobila daniel12 daniel12 am contract de abonament la vodafon am sunat leam citit legea 161/2010 si miau spus ca legea nui opreste sa ciara taxa de despagubire si numai sa o reduca va ... (vezi toată discuția)
Anpc ori nu cunoaste legea 161/2010, ori are in componenta comisari incompetenti (eventual.......corupti)! CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Cu ceva timp in urma am cerut parerea, intr-un mesaj privat, domnisoarei/doamnei Andreea Lisievici in legatura cu dorinta mea de denuntare unilaterala a unui ... (vezi toată discuția)
Sticeva de noul proiect de lege prin care s-a scos taxa de reziliere inainte de terminarea unui contract daca a fost publicat in monitorul oficial?? ANNA DOBRESCU ANNA DOBRESCU Proiectul de Lege pentru modificarea art.84 din Legea nr.296/2004 privind Codul consumului şi a Legii nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele ... (vezi toată discuția)