avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare "prima casa"
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

"prima casa"

Buna ziua,
Ma pot incadra pentru obtinerea unui credit prin programul "prima casa" daca sotul meu detine o casa mostenita inainte de casatorie? Precizez ca vreu sa fac creditul pe numele meu si nu este nevoie de cumularea venitului meu cu cel al sotului. in legislatie nu am gasit aceasta specificatie. Poate ma puteti indruma dumneavoastra.
Multumesc
Practic , proiectul ,, prima casa" poate fi accesat de persoanele fizice care nu au luat pana acum un credit ipotecar si care nu au si nici nu au avut o casa in proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate dinainte de casatorie ccdcdl ccdcdl Buna ziua, Intrebarea mea are legatura cu noua lege \"PRIMA CASA\". Sotul meu detine un apartament mostenit inainte de casatorie, eu nu am avut niciodata ... (vezi toată discuția)
Credit prima casã accesat de sot si sotie separat mihainstr mihainstr [b]Bună ziua[/b], Mă confrunt cu o dilemă care poate fi la limita legii și căreia nu i-am găsit răspuns nicăieri. Istoric: În 2009, nefiind ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta ninasave ninasave Buna seara Fiica mea vrea sa isi cumpere o garsoniera facand imprumut la banca Eu vreau sa ii dau o suma de bani dar pentru asta vreau sa fiu proprietar cu o ... (vezi toată discuția)