avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Chitante sau bon fiscal pt persoane fizice???
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Chitante sau bon fiscal pt persoane fizice???

Buna ziua. Revin cu o intrebare pt ca nu m-a lamurit raspunsul primit.
Sunt I.I. cu cod caen-organizare targuri. Am facut un targ cu persoane juridice cu care am incheiat contract si am emis facturi+chitante.
As vrea sa stiu daca pot organiza targ second, expozantii fiind persoane fizice. Cum se procedeaza? Se emit facturi+chitante sau facturi+bonuri fiscale (tinand cant ca vor fi persoane fizice)? Deci, intrebarea ar fi daca trebuie emise bonuri fiscale sau chitante?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:02, 13 Mai 2015
daca se poate identifica clientul ( nume prenume cnp adresa) nu este nevoie de bon fiscal
Daca nu, trebuie casa de marcat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere facturi persoane fizice monilaza monilaza Buna ziua. Sunt I.I. cu cod caen-organizare targuri. Am facut un targ cu persoane juridice cu care am incheiat contract si am emis facturi. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Srl-uri flocanelu flocanelu Cu un SRL cu cod Caen 8230 : - poti sa canti la nunti, boteze, jocuri...? - trebuie diploma care sa ateste ca am facut un curs de orga, taragot...? - ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit aliceeee aliceeee Intrebarea mea este daca un PFA cu norma pe venit, avand obiectul de activitate organizator de evenimente, poate emite persoanelor fizice chitanta la factura ... (vezi toată discuția)