avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situatie delicata in familie 2
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situatie delicata in familie 2

Buna ziua, vroiam sa va intreb ce trebuie sa fac in urmatoare situatie cu un apartament mostenit.Bunica noastra a decedat, apartamentul era trecut prin donatie surorii mele( am ajuns cu ea la o intelegere dupa o perioada nu tocmai roza) tatal nostru doreste sa vanda apartamentul.Ce trebuie facut acum dupa decesul bunicii ce acte mai avem nevoie si costul lor daca ati putea sa imi spuneti.Va multumesc pentru ajutor,o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Gabriela_84 , utilizator 09:28, 7 Mai 2015
Mergeti cu actele la un notar public pt a va da un raspuns in ceea ce priveste costurile (ACESTEA REZULTA DIN GRILA NOTARIALA,amplasare imobil etc.)Tot notarul va poate da si un sfat pt a alege varianta convenabila dvs.
multumesc frumos! o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire mihaela n. mihaela n. Buna ziua. As dori sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie si cam care sunt costurile unei astfel de actiuni: Locuiesc in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar ContSters331114 ContSters331114 Buna seara. Am o intrebare referitoare la trecerea unui apartament de pe numele parintilor (in cazul de fata socrii mei) pe numele sotului si al meu. Ma ... (vezi toată discuția)
Succesiune alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, 1. As vrea sa stiu cat ma costa succesiunea pt un apartament cu 3 camere in Bucuresti, deoarece a decedat bunica sotului meu si matusa lui vine ... (vezi toată discuția)