avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arenda

detin o suprafata de teren arabil pe care dopresc sa- dau in arenda. Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez . De asemenea doresc raspuns la urmatoarele intrebari : 1 contractul trebuie facut la un notar ? 2 cine primeste ajutorul de la apia si ce sume sunt alocate la 1 ha ? 3 cine plateste impozitul pe terenul agrico ? 4 -cine plateste impozitul pe venitul obyinut din recolta ? mentionez ca sunt pensionar ptr. limtia de varsta ./ va multumesc ptr. raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:59, 6 Mai 2015
1. Contractul il incheie arendasul si se inregistreaza la primarie.
2. Il primeste arendasul ptr ca el lucreaza terenul
3. Il poate plati oricare dintre parti, depinde cum se inteleg
4. Fiecare parte isi plateste cota ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine incaseaza de la apia subvenþia la hectar, proprietarul sau arendasul? alcaz alcaz 1.Daca terenul agricol este arendat, cel care a dat in arenda are dreptul de a obtine subventii de la APIA ? Sau acestea sunt incasate de catre cel care a ... (vezi toată discuția)
Impozitarea contractului de arenda Mihaita123 Mihaita123 In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)
Teren in arenda metaxas metaxas Sunt propietar de teren,agricol, persoana fizica am dat terenul in arenda,unei societati comerciale specializate arendasul din cate am aflat , primeste,in ... (vezi toată discuția)