avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Justitie?
Discuție deschisă în Executare silită

Justitie?

Da asta e intrebarea mea de aztazi. Cum se poate in instante romanesti ca platesti niste obligatii ,datorii ai chitante dovezi ,si instanta respinge ca nu e platit de mine.E platit de alta persoana . Cum se poate asa ceva ? si sa pierd procese ,ca nu am platit,de fapt AM PLATIT si am chitante ! Strigator la cer . Asta nu e justitie. Intreb aici unde ma pot apela ,unde gasesc un avocat care este de partea adevarului nu numai de partea adversarului meu. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Stimați domni și doamnelor din avocatura , vin cu o rugăminte ... M S 2023 M S 2023 Stimați domni și doamnelor din Avocatura , vin cu o rugăminte și o întrebare , dacă ai pierdut in prima instanța și ai drept de recurs și pierzi ... (vezi toată discuția)
Raspundere delictuala - daune morale romex romex In urma unui proces cu acuzatia de raspundere delictuala , instanta a dat castig de cauza partii care m-a actionat in judecata si trebuie sa-i platesc daune ... (vezi toată discuția)
Sfatuire urgenta!!!! monica799 monica799 Cand cineva ma calomniaza si ma acuza cu minciuni de furt, dupa 2 ani (iar acum 2 ani, actele au fost completate si semnate de martori ca sunt in regula) , iar ... (vezi toată discuția)