Buna ziua
Am iesit la pensie in 2008 (sunt nascuta in 11.06.1950) si am lucrat 9 ani, 1 luna, 27 zile in grupa I, cu stagiul de cotizare de 26 ani, 11 luni, 18 zile, dar pensia a fost de 697,50 lei. A crescut pina la 893 lei, in prezent. In plus, am continuat sa lucrez, de la data indeplinirii virstei de pensionare pina in data de 01.11.2014, fara intrerupere. Am depus toate adeverintele de la locul de munca dar cresterile au fost simbolice. Va rog sa-mi spuneti daca legea votata acum legea privind plata grupelor I si II imi vor fi platite si mie.
Multumesc anticipat=D>
Asta inseamna ca ati beneficiat de punctaj suplimentar in baza O.U.G.209/2008.
Mentiunea este facuta in decize.
Alta majorare nu mai are de unde sa fie acordata.
Asta e! Am inca o intrebare: deoarece sunt nemultumita de pensia pe care mi-au calculat-o si am lucrat in continuare inca 7 ani, exista vreo posibilitate sa dau cuiva sa verifice modul cum au fost calculate punctele. Dar aceasta verificare sa poata fi acceptata in instanta in situatia in care m-as decide sa dau in judecata casa de pensii? Si faptul ca am lucrat inca 7 ani nu adauga nimic in plus la pensia actuala? Eu am depus toate adeverintele dar....!
Multumesc anticipat
Nu stiu ce salariu ati avut in acea perioada.
Nu stiu cat ati castigat la pensie pentru cei 7 ani.
Va dau doua example:
Salariul minim pe economie va aduce 10 lei la pensie pentru 1 an lucrat.
7 ani = 68-70 de lei in plus la pensie pe luna
Salariul mediu va aduce 28 de lei.
7 ani= 190-195 de lei in plus la pensie pe luna
Zona 1 de radiatii
core
Buna seara! Am lucrat din anul 1992 la Fabrica de combustibil nuclear Pitesti,pina in 01.01.2009.cind am iesit la pensie pentru munca depusa si limita de ... (vezi toată discuția)