avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot fi asistent personal al fiicei mele?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot fi asistent personal al fiicei mele?

Buna ziua! Am o fetita cu handicap grav are 11 ani si beneficiaza de indemnizatie lunara de la primarie. Cineva mi-a spus ca are dreptul si la asistent personal dar cei de la primarie au spus ca nu se poate,trebuie sa optezi doar pentru una ( indemnizatie sau asistent personal).Asi vrea sa stiu daca pot fi si insotitor fetitei mele.Va multumesc !!!

Alte discuții în legătură

Drepturi copil cu handicap mihai_enculescu mihai_enculescu Buna ziua Sunt tatal unei fetite in varsta de 8 luni care este incadrata cu handicap grav cu drept de insotitor. Sotia este in concediu maternal si nu doreste ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanei cu handicap vizual grav eagle_free eagle_free As dori sa stiu si eu in legatura cu drepturile unei persoane cu handicap grav vis-a-vis de Legea nr. 448/2006. Legea nr. 448/2006 prevede ca: Art. 42. - ... (vezi toată discuția)