avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Refuz de la min justitiei de a face un PFA cu cod ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Refuz de la min justitiei de a face un PFA cu cod CAEN 8010. De ce?

salut cine ma poate ajuta cu o antrbare-- de ce nu pot facew pe un pfa cod caen.8010?? ami rappund cei din min justitie ca nu andeplinesc urmatorele cod.,,an comformitate cu art..nr,7 din OUG: 1162009.. legii.311990..legi din 20062004 cu modificari, si mai spune ca interzice legea 3332003. sa fac pf. cine ma poate ajuta an scris sau sa mi puna pe meil daca ieste adevarat sau nu. va rog frumos un raspuns:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 6 Mai 2015
Legea nr.333/2003
ART. 1
......
(2) Paza şi protecţia se realizează prin forţe şi mijloace militare sau civile, de către instituţiile specializate ale autorităţilor administraţiei publice, sau în regim privat, de către proprietarii sau deţinătorii obiectivelor, bunurilor sau valorilor, precum şi de către societăţile specializate de pază şi protecţie.

Prin urmare, lege nu prevede posibilitatea ca activitatile de paza si protectie sa se efectueze si de catre PFA, Intreprinderi Individuale sau Intreprinderi Familiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma protectie si paza mihadana mihadana buna ziua, am constituita o SC as vrea sa avizez si codul CAEN pentru paza si protectie , dar nu este trecut in actul constitutiv al firmei . Se mai poate acum ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru firme MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt fonduri europene pentru firme care desfasoara activitati de paza si protectie cod CAEN 8010 ... (vezi toată discuția)
Angajare agent de securitate cu contract de colaborare cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, o firma de paza si protectie- cod caen 8010, poate angaja un agent de securitate cu contract de colaborare? Multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)