avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de comodat este valabil daca nu este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de comodat este valabil daca nu este incheiat la notar?

Vreau sa fac un contract de comodat , eu fiind proprietarul cu doua verisoare , intre parti deci nu se face la notar. Intrebare: daca vine spre exemplu anaf-ul (mai nou ei sunt peste tot) :))) si imi bate la usa iar eu le arat acest contract are valabilitate daca nu este facut la notar? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MihaiPetru , utilizator 10:12, 7 Mai 2015
Buna ziua!
Ca regula generala, nu aveti obligatia sa incheiati contractul de comodat in forma autentica. Intr-o alta formulare, forma autentica a unui contract de comodat nu reprezinta o conditie ad validitatem.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat mogadaniel2000 mogadaniel2000 Vreau sa fac un contract de comodat , eu fiind proprietarul , intre parti deci nu se face la notar. Intrebare: am un vecin binevoitor care ma tot ameninta ca ... (vezi toată discuția)
Contact de comodat selena666 selena666 Am facut un contract de vanzare-cumparare de spatiu pe persoana fizica. Acum mi-am infiintat o firma la sfarsitul lui 2004. Ce este mai bine de facut act de ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat IAMANDI CRISTIAN IAMANDI CRISTIAN Sunt P.F.A.cu sediul în propriul apartament.Pentru încheerea unui contract de comodat, acesta este valabil prin semnătură privată, fără a mai fi ... (vezi toată discuția)