avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme de gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme de gestiune

Buna ziua,lucrez la un magazin de 3 ani jumate,nu am avut probleme cu inventarele la locul de munca pana in prezent,cand s-a facut un inventar pe magazin si pe luna aprilie s-a gasit un minus de 8000lei,peste o saptamana s-a repetat si s-au mai gasit minus inca 2000 lei......S-a facut referat la toti angajatii de pe magazin (3persoane) ca am iesit minus in gestiune,o singura persoana l-a semnat de frica sa nu se ajunga la sefii mari,eu si colega mea am refuzat sa il semnam,am cerut sa ni se aduca probe,sa ne arate ca am iesit cu marfa sau cu bani din magazin.Dupa o saptamana s-a mai repetat inventarul, ni s-a spus ca nu am iesit nici plus nici minus,am ramas cu minusul acela de 10 000 lei.cum procedez? vreau demisia fara sa-mi faca referate sau alte probleme pentru urmatorul job.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 8 Mai 2015
Ce controale as putea trimite la respectiva firma sa verifice gestiunea si toate neregulile cu exceptia dsv la care le tot cara tot felul de produse???
ANAF, Politia - Serviciul de investigare a Criminalitatii Economice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz iuliadeea25 iuliadeea25 Buna ziua.As avea nevoie urgenta de un sfat,anul trecut in luna octombrie m-am angajat la un magazin alimentar.Mi sa dat sa semnez contractul de abia cu data ... (vezi toată discuția)
Demisie lucrător comercial Adryn9 Adryn9 Buna ziua. In prezent lucrez ca lucrător comercial la un magazin de scule si materiale de constructii. In luna care am fost angajat am făcut un inventar ... (vezi toată discuția)
Informare Feliciag Feliciag Daca la o cerere de incetare a contractului de munca la o firma am primit numar de inregistrare si s-a luat la cunostinta pot pati ceva daca nu stau in ... (vezi toată discuția)