avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decl. 200
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decl. 200

Am avut contr.prestari sericii cu Asoc.de Propr. S-a depus Decl 112 lunar si decl 205 anuala. Trebuie sa depun eu personal decl 200? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:07, 9 Mai 2015
Nu.
Va multumesc pt. raspuns dar cum sa lamuresc oameni daca nu cunosc legea(imi cer scuze) dar poate imi comunicati legal.
Declaratia 200 vizeaza surse de venit nedeclarate prin alte formulare.
In cazul dv. ati declarat venitul prin D.112, asa ca nu mai este necesar si 200.

Sa va dau un exemplu de venit pentru care se depune D.200
- vanzarea de actiuni si obtinerea de castiguri din aceasta (titluri de valoare)
- inchirierea apartamentului etc
Daca s-a retiunut 16% impozit iar acesta s-a declarat final, atunci nu mai trebuie sa depuneti D200. Indiferent de situatie, trebuie sa vi se elibereze o adeverinta in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2% cseli cseli Cine poate sa doneze cei 2%? Numai persoanele fizice sau si juridice (firme, SRL)? (vezi toată discuția)
Lamuriri privind legalitatea situatiei din asociatie danielgiurgiului danielgiurgiului Buna ziua, Din start trebuie sa afirm ca sunt lipsit de cunostiinte prea mari in domeniul contabil si as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva daca situatia ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 200 daca am depus deja declaratia 220 flavius1980 flavius1980 Buna ziua, Problema 1: Sunt angajat cu CIM pe perioada nedeterminata pt care primesc un salariu fix. In plus, incepand cu august 2012 obtin venituri din ... (vezi toată discuția)