avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii pensii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii pensii

Buna ziua,
Daca nu mai lucrezi, pentru a-ti achita contributiile la stat, poti incheia un contract cu Casa de Sanatate. Intrebarea este: se poate achita si din urma, adica de cand nu ai mai avut venit si pana cand ai incheiat contractul?
Va multumesc.
La Casa de sanatate puteti incheia contract pentru asigurarea de sanatate.
La Casa de Pensii puteti incheia contract pentru pensie.
Din cate stiu pentru asigurarea de sanatate puteti incheia retroactiv doar pentru 6 luni.
Intrati pe site-ul casei de sanatate sau pensie si veti obtine toate informatiile de acolo-(exista site pentru fiecare judet in parte).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare in sistemul public de sanatate, persoana fara venit, ccc comanlori comanlori Situatia mea este urmatoarea: pentru o perioada de o luna, respectiv de la data de 1 oct 2011 pana la 31 octombrie2011, nu am lucrat si prin urmare nu am ... (vezi toată discuția)
Contributia la sistemul de pensii si la sistemul de sanatate Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Am terminat perioada de somaj si as dori sa stiu care este valoarea minima a contributiei la pensie si daca CAS-ul este obligatoriu de ... (vezi toată discuția)
Verificare contribuții angajator adriana gusan adriana gusan Buna,am suspiciunea că angajatorul nu achită dările la stat .lucrez la o asociație de 7 ani ,primesc fluturași o data pe an ,nu vor să se deranjeze in ... (vezi toată discuția)