avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Caiet de bani personali,la taxi.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Caiet de bani personali,la taxi.

De maine de cand se introduce caietul de bani personali,la taxi,ce se intampla cu bacsisul,unde va fi trecut?

Alte discuții în legătură

Adaptare casa de marcat la bacsis angelica36 angelica36 Buna ziua Am si eu o intrebare referitor la \\"BACSIS\\" daca este obligatorie acea tasta pe casa de marcat mentionez ca detin un magazin cu haine nu luam ... (vezi toată discuția)
Taxa pe bacșiș paquly paquly Buna ziua! Recent am fost angajat pt. perioada verii pe postul de ajutor de ospatar in cadrul unui hotel. Imediat dupa angajare, am fost instiintat ca mi se va ... (vezi toată discuția)
Ordonanța 8/2015 ianasi claudia ianasi claudia Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu un model de regulament prin care se stabilește ce se întâmplă cu bacșișul. Nu știu cum ar trebui să arate ... (vezi toată discuția)