avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ordonanța 8/2015
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ordonanța 8/2015

Bună ziua,
Vă rog să mă ajutați cu un model de regulament prin care se stabilește ce se întâmplă cu bacșișul. Nu știu cum ar trebui să arate acest regulament.
Se poate evidența printr-un afiș faptul că în firmă nu se primește bacșiș?
Și mai am o întrebare: lucrez într-o firmă unde magazinul are legătură cu birourile și service-ul. Toată lumea completează registrul de bani personali sau doar persoana care se ocupă de casa de marcat? Pentru că în ordonanță se menționează ”personalul operatorului economic...”
Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2015
ianasi claudia, utilizator
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:39, 6 Mai 2015
de bacsis sincer nu am inteles foarte multe-trebuie emis bon fiscal si impozitat-
cat despre Registrul cu banii personali DA trebuie sa fie completat de catre toti angajatii din unitatea unde exista casa de marcat, indiferent de postul ocupat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaptare casa de marcat la bacsis angelica36 angelica36 Buna ziua Am si eu o intrebare referitor la \\"BACSIS\\" daca este obligatorie acea tasta pe casa de marcat mentionez ca detin un magazin cu haine nu luam ... (vezi toată discuția)
Act aditional roi - bacsis Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua Am inteles ca e necesara incheierea unui act aditional la Regulamentul Intern al societatilor care au casa de marcat, in care sa fie prevazut ce ... (vezi toată discuția)
Document justificativ sume serviciu nagymihaela nagymihaela Am o firma de taxi.Intrebarea mea este daca la intrarea soferilor in tura,trebuie sa declare sumele de bani,ce o detin,si unde ar trebui notate? (vezi toată discuția)