avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Document justificativ sume serviciu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Document justificativ sume serviciu

Am o firma de taxi.Intrebarea mea este daca la intrarea soferilor in tura,trebuie sa declare sumele de bani,ce o detin,si unde ar trebui notate?
Cel mai recent răspuns: popapopa , utilizator 15:39, 6 Mai 2015
Sunt in aceeasi situatie,uite aici modelul tipizatului al acestui Registru

www.avocatnet.ro/content/art...

Ceea ce am inteles din OUG 8/2015 este ca societatile cu obiect de activitate transport taxi nu sunt obligate sa detina Registrul special, care se deosebeste de Registrul de bani personali si de chitante/bonuri fiscale emise de casele de marcat.

Sunt interesat si de modul in care se va emite bonul fiscal pentru 'bacsis'...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaptare casa de marcat la bacsis angelica36 angelica36 Buna ziua Am si eu o intrebare referitor la \\"BACSIS\\" daca este obligatorie acea tasta pe casa de marcat mentionez ca detin un magazin cu haine nu luam ... (vezi toată discuția)
Cum procedam corect in cadrul intreprinderilor individuale Subcinschi Subcinschi Buna ziua, 1. Cum procedam atunci cand lasam bani in casa din ziua precedenta pentru a putea da rest a doaua zi, cum ii batem in casa de marcat, trebuie cod ... (vezi toată discuția)
Loteria bonurilor, inregistrare bonuri MariaRatiu MariaRatiu Buna. Am si eu o intrebare in legatura cu loteria bonurilor. Daca am inregistrat un bon pe contul meu, acelasi bon il poate inregistra si altcineva pe contul ... (vezi toată discuția)