avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comportament abuziv al angajatilor unei firme de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comportament abuziv al angajatilor unei firme de credit non-bancare

in luna ianuarie am facut un imprumut la o firma de credit non-bancar la care am platit saptamanal rata pana acum doua saptamani cand am plecat din tara. am anuntat firma respectiva ca intarzii plata pentru trei saptamani dar unul dintre angajatii s-a dus la locul de munca unde lucreaza soacra mea si au obligat-o sa plateasca rata restanta chiar daca creditul este pe numele meu si ea nu are nici o legatura. as vrea sa iau masuri in acest caz. imi spuneti va rog ce se poate face? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 13:16, 9 Mai 2015
Plangere la ANPC si plangere penala impotriva lor pentru divulgarea secretului bancar - pentru ca au dat detalii referitoare la creditul dvs soacrei (cu conditia ca ea sa nu fi fost prinsa in contract! in caz contrar, nu prea aveti ce face)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate banca- amenintare cu retinerea pensiei in intregime nutz59 nutz59 Sora mea este pensionara si nu si-a achitat ratele imprumutului timp de 2 sau 3 luni iar banca au anuntat-o ca ii vor opri intraga pensie pana la recuperarea ... (vezi toată discuția)
Refuz retur varvea@yahoo.com varvea@yahoo.com Bună dimineața! Mă aflu în următoarea situație: În data de 12.10.2018, am cumpărat de la o firmă anumite produse. În data de 15.10.2018, când am ... (vezi toată discuția)
Rog un raspuns Tif_2007 Tif_2007 Subiect: Contactatima daca ma puteti ajuta . Am facut un imprumut ,de 17500 de EUR la banca pentru nevoi personale cu ipoteca adica apartamentul , in anul ... (vezi toată discuția)