Cand intru la "Cheltuieli", constat ca desi modific perioada, categoria "Transport" imi afiseaza aceeasi suma, si este suma TOTALA a bonurilor fiscale din aceasta categorie, nerespectand perioada.
Daca intr-adevar, nu sunt singurul cu aceasta problema, aveti idee care este adresa echipei de dezvoltare, pentru a raporta acest Bug?
SUGESTIE/COMENTARII:
Aplicatia are un potential foarte mare. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa existe si o versiune a platformei cu plata, si doar aceasta sa permita stocarea pozelor.
Versiunea standard, gratuita, ar trebui
- fie sa nu permita stocarea pozelor
- fie sa aibe o limitare la nivel de ... 100 de MB de poze.
In felul acesta aplicatia ar fi profitabila si pentru echipa de dezvoltare si ar putea sa ocupe intr-un ritm mai alert de eventualele upgrade-uri sau bug-uri.
Personal, stiu ce inseamna sa dezvolti un soft gratuit de pe urma caruia nu ai un profit consistent, iar lumea sa vina cu diferite requirement-uri, si sa fie la coada listei de prioritati. In felul acesta ar fi si un win-win.
Fisa post
Nina1
Va rog ajutati-ma cu fisa post pentru functia:operator calculator, inginer electrotehnist si tehnolog-normator electro-pneumatic.(Am cautat in Documente ... (vezi toată discuția)